Va oferim solutii specifice fiscalitatii,
contabilitatii si relatiilor de munca
din INSTITUTIILE PUBLICE!Stimate reprezentant al unei institutii publice, 

ECONOMISITI 940 lei
 

Pret redus: 533 lei + 5% TVA = 559.65 lei
Pret standard: 1499.4 lei (TVA inclusa)

 
Legislatia specifica institutiilor domeniului public n-a fost si nu este usor de pus in practica! Mai ales ACUM, cand s-a modificat din nou? Dvs. cum va descurcati cand aveti de:
 • intocmit situatii financiare?
 • raportat in REVISAL situatia angajatilor dvs.
 • acordat concedii fara plata sau de odihna angajatilor dvs.?
 • detasat personal din sectorul de stat in sectorul public?
 • gestionat probleme privind de salarizarea personalului contractual?
 • rezolvat probleme specifice domeniului public pentru care legea nu prevede explicit solutii punctuale?
 • implementat reglementari noi, interpretabile?

Unde cautati solutii legale? Pentru ca… ANAF-ul sta la panda, ITM nu se lasa mai prejos, ca sa nu mai vorbim de Curtea de Conturi! Fiindca ACUM se cere concret TRANSPARENTA totala a modului de gestionare a banilor publici! Si peste 13.700 de institutii publice din Romania sunt obligate sa-si afiseze public cheltuielile, veniturle si exercitiul bugetar. Dvs. reusiti sa faceti fata?

Printre ultimele modificari legislative se numara mult controversata Lege a salarizarii unice. Prin prezenta lege se doreste: 
 • Eliminarea disfunctionalitatilor salariale existente in sistemul public de salarizare;
 • Cresterea substantiala a salariilor de baza pentru personalul din educatie
 • Avansarea in gradatii se va face din 5 in 5 ani, prin majorarea salariului de baza avut cu procente cuprinse intre 2,5 si 7,5%
 • Stabilirea salariilor de baza ca valori nominale in lei pentru anul 2022, eliminarea coeficientilor de ierarhizare si a valorii de referinta utilizate in prezent
...si multe alte prevederi care vor afecta sistemul prezent de salarizare.


Peste 3.700 de intrebari si raspunsuri din contabilitate,
fiscalitate si relatii de munca specifice institutiilor publice
ACUM la dispozitia dvs., cu doar 1 singur click!
 
In sfarsit! Am activat pentru dvs.UNICUL portal dedicat institutiilor publice: Portal Institutii Publice! Adica solutii pentru orice problema privind fiscalitatea, contabilitatea si relatiile de munca specifice domeniului public!
 
Este locul in care:
 • sunteti perfect si la timp informat despre orice act normativ specific aparut 
 • gasiti rapid solutii pentru problemele specifice cu care va confruntati 
 • puteti cere oricand solutii personalizate specialistilor Rentrop&Straton
 • consultanta personalizata in domenii ca fiscalitate, contabilitate sau relatii de munca va este oferita GRATUIT! Aveti posibilitatea de a adresa 10 intrebari.
 • dispuneti de consultanta telefonica, o data pe luna, marti, in intervalul orar 14:00 - 16:00Fiscalitate, Contabilitate si Relatii de Munca specifice Institutiilor Publice:
toate acum la un loc, la doar 1 click distanta!
 
Gandit si realizat pentru a raspunde rapid, concret si competent problemelor dvs., Portal Institutii Publice gazduieste pe platforma sa informatii specifice institutiilor publice din cele 3 mari domenii care ridica cele mai multe si mai complexe semne de intrebare:
 1. fiscalitate
 2. contabilitate
 3. relatii de munca.
Pentru o accesare rapida si eficienta, toata informatia stocata in portal este structurat pe 17 subdomenii:

1. Taxe si impozite
2. TVA
3. Impozit pe Salarii
4. Contabilitate
5. Achizitii
6. Contracte
7. Control intern managerial
8. Monografii contabile
9. Legislatia muncii
10. Contracte de munca
11. Concedii
12. Salarizare
13. Contributii
14. Pensii
15. Somaj
16. Revisal
17. Primarii
 Cu doar 1 singur click aveti acces la:
 
Stiri si noutati din domeniul legislatiei publice
Arhiva cu peste 3.700 de intrebari si raspunsuri din domeniul relatiilor de munca, precum si domeniul fiscal-contabil
Formulare si modele de acte editabile care va dau siguranta, va economisesc timpul si energia
Informatii utile privind termenele de declarare si plata a contributiilor- un set de instrumente ce va usureaza munca, va economisesc timpul si banii.
Legislatie de ultima ora comentata de catre specialisti
   
 
Consultanta Personalizata de Specialitate GRATUITA! 41 de specialisti acum la dispozitia dvs.!
 
Daca v-ati aflat vreodata in situatia disperata de-a avea nevoie de sfatul unui specialist, dar timpul, banii sau alte motive v-au impiedicat sa ajungeti urgent la solutia corecta si ati fost bun de plata amenzii, stiti la ce ma refer.
 
Portal Institutii Publice va pune imediat in legatura cu unul dintre cei 41 de specialisti Rentrop&Straton, 24 pentru relatii de munca si 17 pentru fiscalitate-contabilitate! Dispuneti astfel de sprijin profesionist in rezolvarea situatiei specifice cu care va confruntati. Indifrent ca este vorba despre taxe, impozite, achizitii. REVISAL, contracte de munca, salarizarea personalului din institutiile publice etc., specialistii nostri va:
 • ofera solutii verificate
 • temeiuri legale
 • exemple de aplicare a legii
 • modele de inregistrari fiscal-contabile care tin cont de specificul institutiei publice in care va desfasurati activitatea.

 
Cum arata astfel de probleme trimise specialistilor nostri?

O primarie a incheiat un contract de prestari servicii artistice cu o persoana fizica. Deoarece nu se emite factura, plata se va face conform contractului in contul personal al persoanei fizice cu suma totala stipulata in contract. Mentionez faptul ca in contract nu este prevazut ca se retine si vireaza impozitul pe venit. Conform legii, cine are obligatia declararii si platii impozitului pe venit: primaria sau (artista) persoana fizica?”
 
“Va rugam sa ne spuneti punctul dvs. de vedere pentru urmatoarea situatie: o persoana aflata in perioada de ingrijire copil pana la doi ani se poate angaja pe perioada determinata, beneficiind in acelasi timp si de indemnizatie de crestere copil si de salariu pentru timp efectiv lucrat? Daca raspunsul este afirmativ, va rugam sa ne spuneti si temeiul legal in baza caruia poate beneficia de ambele indemnizatii.”
 
“Sunt functionar public in cadrul primariei cu norma intreaga si perioada nedeterminata. Daca vreau sa ma angajez ca si cadru didactic universitar titular tot cu norma intreaga (norma universitara nu este de 8 ore efective), la care institutie imi va fi taiata deducerea personala.”
 
“Va rog sa imi spuneti mai exact ce trebuie platit de catre institutie in cazul in care se incheie o conventie civila cu un colaborator in cazul unei activitati dependente-contributii pentru colaborator, pentru institutie, daca se aplica deducerea ca in cazul salariilor.”  
 
“In cazul diferentelor salariale platite in baza unei hotarari judecatoresti care a repus salariatul in situatia existenta anterior desfacerii raportului de serviciu, declaratia 112 se depune lunar ca si declaratie rectificativa? Exista prevedere legala in cadrul institutiilor publice care arata ca nu se datoreaza accesorii?” 


Aveti nevoie de acest abonament? Cred si eu!
Recent ANAF a cerut celor pest 13.700 de institutii publice din Romania sa-si afiseze pe o platforma speciala toate cheltuielile, veniturile si exercitiul bugetar. Pentru transparenta maxima! Va dati seama ca o alta metoda de control va tine acum sub presiune maxima?
 
Comandati acum abonamentul dvs. pe 12 luni la Portal Institutii Publice! Va ofera:
 
cunoasterea legislatiei la zi
siguranta deciziilor si actiunilor dvs.
solutii perfect legale pentru problemele cu care va confruntati
protectie impotriva erorilor de interpretare si aplicare a legislatiei specifice domeniului public
scut impotriva amenzilor
economie de timp, de energie si mai ales, de bani!

 
OFERTA SPECIALA!
Economisiti 940 lei!
   
Pret redus: 533 lei + 5% TVA = 559.65 lei
Pret standard: 1428 lei + 5% TVA = 1499.4 lei
 

Ce v-ati putea dori mai mult pentru siguranta si profesionalismul dvs.?

Comandati acum UNICUL instrument de informare legislativa si consultanta specializata pe doemniul institutiilor publice! Comandati acum Poartal Institutii Publice la pretul de doar 559.65 lei (TVA inclusa)/ 12 luni! Reprezinta GARANTIA dvs. pentru aplicarea perfect legala a reglementarilor privind activitatea in institutiile publice! Este singurul loc unde gasiti informatii ce spulbera dubiile dvs. privind aplicarea corecta a legislatiei institutiilor publice, in vigoare!
      
Atentie: ofertele Rentrop & Straton le puteti regasi si in SEAP, conform tuturor normelor in vigoare. Va rugam sa cautati in aplicatie folosind numele Rentrop & Straton. Va punem la dispozitie Referatul de necesitate si Nota de fundamentare. Click AICI pentru a le accesa.
 
     

Iata ce spun clientii nostri:
 

Felicitari, Rentrop&Straton! Acum Portalul Institutii Publice este complet! Are si fiscalitate, si contabiliatate, pe langa relatii de munca! Este extrem de reconfortant sa gasesti toate informatiile la un loc! Si… ca de obicei- seriozitate si profesionalism! Felicitari si multumiri pentru instrumentul intr-adevar eficient!
Stoica Raluca, manager HR, Hunedoara

Complex. Complet. Practic. Util. Rapid si sigur! Felicitari si multumesc!”
Negru Sorin, contabil, Alba Iulia

O arhiva vasta de studii de caz. Imposibil sa nu gasesti ce-ti trebuie! Si daca prin absurd nu gasesti, o armata de specialisti sunt gata sa te ajute! Chiar! Ce iti mai poti dori daca ai acces la Portal Institutii Publice?
Simona Stoica, manager financiar, Constanta
 

 
Cu tot respectul pentru alegerea dvs.,
Alexandra Dumitrache,
Manager produs
Rentrop&StratonP.S. Credeti ca nu capatati aprobarea sefului pentru acesta cheltuiala?
 
Povestiti-i celui care aproba cheltuiala ca aceasta este 100% deductibila la calculul impozitului pe profit! Fiindca aduce cunoastere profesionala si cresterea eficientei in munca. Asa ca… ce aveti de pierdut?


In plus beneficiati de GARANTIE SPECIALA “TOTI BANII INAPOI!”
 
Aveti la dispozitie 30 pentru a utiliza toate informatiile portalului, de a utiliza toate serviciile pe care acesta vi le ofera! Apreciati ca acesta nu este chiar instrumentul de care aveati nevoie? Anuntati-ne ca ati renuntat!  Rentrop&Straton va restituie integral suma cheltuita pentru abonamentul la portal! 

C.D.

Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Cumparati de 247 Lei si livrarea este gratuita!
Doar in luna noiembrie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.

Bifati produsele dorite:


Persoanele care au comandat produsul Portal Institutii Publice (abonament 12 luni) - 10 intrebari au fost interesate si de:


Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale si de marketing.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.